Capton Partners auttaa yrityksiä ja yhteisöjä yritysjärjestelyihin liittyvissä taloudellisissa ja veroasioissa. Ydinpalvelumme on taloudellinen ja vero due diligence.

Kokenut tekijätiimimme palvelee kokonaisvaltaisesti ja riippumattomasti. Tutustu kokonaistarjontaamme!

Palvelut

Veropalvelut

Verokysymykset ovat keskeinen huomiota vaativa osa yritysjärjestelyiden läpiviemisessä. Lisäksi muuttuvien verolakien ja käytäntöjen noudattaminen on tärkeä osa yritysten jokapäiväistä elämää ja verokysymykset voivat olla monimutkaisia sekä aikaa vieviä. Tämän vuoksi olemme laajentaneet palveluvalikoimaamme sisältämään kattavat Veropalvelut auttaaksemme yritystäsi navigoimaan veromaailman haasteissa.

Verotuksellinen
due diligence

Verotuksellisessa due diligencessä käymme läpi kohdeyhtiön veroasioiden hallinnon tason kaikkien olennaisten verolajien osalta sekä arvioimme mahdolliset riskit yrityskaupan kannalta. Lisäksi pyrimme identifioimaan mahdolliset virheelliset toimintatavat ja tarjoamme ehdotuksia niiden korjaamiseksi, jotta ikävät veroseuraamukset eivät kertaannu jatkossa.

Yrityskaupan rakenteen suunnittelu

Avustamme erilaisissa liiketoiminnan uudelleenjärjestelyissä suunnittelemalla ja toteuttamalla tarkoituksenmukaisimman yhtiörakenteen. Avustamme läpi koko prosessin suunnittelusta transaktiion toteutukseen käytännön verokysymyksiä, rekisteröintejä, hakemuksia ja ilmoituksia unohtamatta.

Yritysverotus

Tarjoamme yrityksille asiantuntemusta ja strategioita, joiden avulla ne voivat optimoida verojärjestelynsä. Tavoitteena on minimoida verotukselliset velvoitteet laillisin keinoin ja parantaa yrityksen taloudellista tehokkuutta.

Avustamme monissa yhtiön verotukseen liittyvissä kysymyksissä aina veroilmoituksien laadinnasta ja läpikäynnistä, veroviranomaisille ja hallintotuomioistuimille osoitettavien hakemuksien kanssa, sekä verolakien tulkintakysymyksien kanssa liittyen yritysten verotukseen.

Riippumaton
kumppani ajaa aina
yrityksesi etujasi.

Blogi

Tuorein kirjoitus

Capton Partners Oy:n palvelut ja tiimi laajenevat:

Esittelemme uutena palvelualueena veropalvelut ja veropalveluiden vetäjänä 1.1.2024 aloittavan Lauri Vuoriston Olemme iloisia ilmoittaessamme merkittävästä palveluidemme laajennuksesta uusien veropalveluiden myötä, jotka vastaavat asiakkaidemme jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Samalla esittelemme uusimman tiimilisäyksemme, Lauri Vuoriston, joka on vastaa 1.1.2024 alkaen Capton Partnersin veropalveluista tittelillä Senior Manager, Head of tax services. Lauri tuo tiimiimme vankkaa kokemusta, hänellä on yli … Lue lisää