Capton Partners auttaa yrityksiä ja yhteisöjä yritysjärjestelyihin liittyvissä taloudellisissa ja veroasioissa. Ydinpalvelumme on taloudellinen ja vero due diligence.

Kokenut tekijätiimimme palvelee kokonaisvaltaisesti ja riippumattomasti. Tutustu kokonaistarjontaamme!

Palvelut

Restrukturointipalvelut

Restrukturointipalvelut ovat keskeisiä yrityksille ja sidosryhmille, joiden tavoitteena on luoda arvoa toiminnallisten ja taloudellisten uudelleenjärjestelyjen avulla. Palveluiden avulla haemme ratkaisuja, joilla tarkastelemme riskejä ja arvonmääritystä liiketoiminnan jatkuvuuden lähtökohdista.

Independent
business review

Independent business review (IBR) vaaditaan tyypillisesti silloin, kun yrityksen ulkopuolinen taho – yleensä pankki tai muu rahoittaja – näkee mahdollisena yrityksen ajautumisen maksukyvyttömyyteen. Captonin lähestymistymistapa nojaa tiimin pitkään kokemukseen arvonmäärityksestä, due diligencestä ja taloudellisesta mallinnuksesta sekä tiimin kehittämiin työkaluihin, esim. 13 viikon kassavirran mallintamiseen.

13 viikon
kassavirtamallinnus

13 viikon kassavirtaennuste on tärkeä työkalu johdolle siinä vaiheessa, kun yhtiön kassavarat ovat tiukoilla. 13 viikon kassavirtaennuste ja siihen liitettävä ennusteprosessi antavat johdolle tärkeää tietoa kassavarojen riittävyydestä seuraavan 13 viikon aikana. Kun johto saa tiedon kassavajeesta riittävän ajoissa, jää aikaa reagoida tilanteeseen hyvissä ajoin. Asiantuntijamme auttavat sekä työvälineiden laatimisessa, että kassavirran ennustamiseen liittyvän prosessin luomisessa. 

Riippumaton
kumppani ajaa aina
yrityksesi etujasi.

Blogi

Tuorein kirjoitus

Capton Partners Oy:n palvelut ja tiimi laajenevat:

Esittelemme uutena palvelualueena veropalvelut ja veropalveluiden vetäjänä 1.1.2024 aloittavan Lauri Vuoriston Olemme iloisia ilmoittaessamme merkittävästä palveluidemme laajennuksesta uusien veropalveluiden myötä, jotka vastaavat asiakkaidemme jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Samalla esittelemme uusimman tiimilisäyksemme, Lauri Vuoriston, joka on vastaa 1.1.2024 alkaen Capton Partnersin veropalveluista tittelillä Senior Manager, Head of tax services. Lauri tuo tiimiimme vankkaa kokemusta, hänellä on yli … Lue lisää