Blogi

Capton Partners Oy:n palvelut ja tiimi laajenevat:

Lauri Vuoristo, Head of Tax Services

Esittelemme uutena palvelualueena veropalvelut ja veropalveluiden vetäjänä 1.1.2024 aloittavan Lauri Vuoriston

Olemme iloisia ilmoittaessamme merkittävästä palveluidemme laajennuksesta uusien veropalveluiden myötä, jotka vastaavat asiakkaidemme jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Samalla esittelemme uusimman tiimilisäyksemme, Lauri Vuoriston, joka on vastaa 1.1.2024 alkaen Capton Partnersin veropalveluista tittelillä Senior Manager, Head of tax services.

Lauri tuo tiimiimme vankkaa kokemusta, hänellä on yli vuosikymmenen kokemus veroasiantuntijapalveluista ja hänellä on kokemusta muun muassa Alder & Sound Oy:stä, RSM Finland Oy:stä ja Verohallinnosta. Koulutukseltaan Lauri on kauppatieteiden maisteri pääaineenaan yritysverotus, mikä antaa vankan pohjan hänen roolilleen veropalveluiden vetäjänä.

Mitä uutta? Esittelemme veropalvelut

Capton Partners on tarjonnut veroasiantuntijapalveluita alihankintaverkoston kautta. Huomioiden veropalveluiden merkitys osana yritysjärjestelyitä ja turvataksemme aukottoman palveluketjun erityisesti yritysjärjestelypalveluissa, tulimme siihen johtopäätökseen, että haluamme laajentaa omaa palvelutarjoamaamme kattamaan myös veropalvelut (https://www.captonpartners.fi/palvelut/verojarjestelypalvelut/)

Uusi palvelualueemme, veropalvelut, tarjoaa kattavan valikoiman ratkaisuja monimutkaisiin verotuskysymyksiin. Näihin palveluihin kuuluvat:

  1. Vero due diligence -palvelulla varmistetaan onnistunut yrityskauppa verotuksen näkökulmasta
  2. Verostrukturointipalvelulla varmistetaan verotuksellisesti tehokas rakenne yritysjärjestelyissä
  3. Yritysveropalvelut: avustamme monissa yhtiön verotukseen liittyvissä kysymyksissä aina veroilmoituksien laadinnasta ja läpikäynnistä, veroviranomaisille ja hallintotuomioistuimille osoitettavien hakemuksien kanssa, sekä verolakien tulkintakysymyksien kanssa liittyen yritysten verotukseen
  4. Henkilökohtaiset veropalvelut: yksilöllistä neuvontaa varakkaille yksityishenkilöille heidän verotilanteensa optimoimiseksi ja tulevaisuuden suunnittelua varten.

Miksi tämä on tärkeää?

Ymmärtäessämme verotuksen kriittisen roolin taloudellisessa menestyksessä olemme innoissamme tarjotessamme näitä laajennettuja palveluita asiakkaillemme, jotta he voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä. Lauri Vuoriston johdolla pystymme tarjoamaan erinomaista ohjausta ja tukea asiakkaillemme verolakien noudattamisen ja suunnittelumahdollisuuksien hyödyntämisessä.

Lisätietoja uusista veropalveluistamme ja Laurin ja muiden asiantuntijoidemme yhteystiedot löydät osoitteesta https://www.captonpartners.fi/yhteystiedot/.

Ystävällisin terveisin,

Toni Turunen
Managing Partner
Capton Partners Oy
+358 40 502 9422