Capton Partners on yritysjärjestelyihin, taloudelliseen ja veroneuvonantoon erikoistunut suomalainen yritys.

Olemme keskittyneet keskisuuriin ja pieniin yritysjärjestelyihin, joita hoitavat kokeneet asiantuntijamme riippumattomasti, luotettavasti
ja läpinäkyvästi.

Yritys

Kokenut ja sitoutunut kumppani.

Captonin taloudellisen neuvonannon ammattilaiset ovat toimineet useita vuosia omana yhtiönään Alder & Sound -brändin alaisuudessa, mutta loppuvuodesta 2022 toiminta on siirtynyt oman brändin alle.

Uskomme asiantuntijuuteen ja kokemukseen. Useiden vuosien yritysjärjestelykokemus ja lukuisat toimeksiannot ovat hioneet meidät sitoutuneeksi tiimiksi, jolla on vakiintunut markkina-asema keskikokoisissa ja pienissä transaktioissa.

Capton Partners

Tavoitteena onnistunut
yrityskauppa

Yrityskauppajärjestelyt ovat aina pitkiä ja monivaiheisia prosesseja, joissa kokonaisuus huipentuu sopimukseen, kaupan allekirjoitukseen, integraatioon ja siitä seuraaviin transaktioihin

Due diligence on yksi sopimusta edeltävän prosessin tärkeimmistä vaiheista, jossa palvelemme asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla yhdistämällä näkemyksellisyyden ja ylivertaisen havaintokyvyn. Tiedämme, että huolella tehty due diligence yhdistettynä arvonmääritysteorian osaamiseen vaikuttaa transaktion lopulliseen kauppahintaan. Se on osaamisemme ydintä.

Tekijäjoukkomme koostuu kokeneista yritysjärjestelyiden ja due diligence -prosessien ammattilaisista.

Kohti hyviä sopimusneuvotteluita,

Managing partner

Riippumaton
kumppani ajaa aina
yrityksesi etujasi.