Capton Partners auttaa yrityksiä ja yhteisöjä yritysjärjestelyihin liittyvissä taloudellisissa ja veroasioissa. Ydinpalvelumme on taloudellinen ja vero due diligence.

Kokenut tekijätiimimme palvelee kokonaisvaltaisesti ja riippumattomasti. Tutustu kokonaistarjontaamme!

Palvelut

Taloudellinen mallinnus

Taloudelliset mallit ovat kriittisiä tukimateriaaleja monissa liiketoimintapäätöksissä. Tämän vuoksi on tärkeää, että taloudellinen malli tarjoaa virheettömästi sen informaation, jota päätöksenteossa tarvitaan. Tarjoamme ammattimaisen mallinnuksen palveluita sekä mallien rakentamiseen että mallien tarkastamiseen.

Mallin
rakentamisen tuki

Taloudelliset mallit ovat tärkeitä työvälineitä monissa liiketoimintapäätöksissä. Luotettava taloudellinen mallintaminen vaatii erikoisosaamista, jota pystymme tarjoamaan. Isoja liiketoimintapäätöksiä tehtäessä on tärkeää, että päätöksen tueksi laaditut taloudelliset laskelmat ovat mahdollisimman virheettömiä. Tämän vuoksi on tarpeellista ulkoistaa taloudellisten mallien laatiminen mallinnuksen ammattilaisille. 

Mallin tarkastus

Aineettomien eli immateriaalioikeuksien hyödyntäminen on yhä tärkeämpi ja kasvava osa yritysten liiketoimintaa. Aineettomilla oikeuksilla tarkoitetaan tyypillisesti markkinoinnillisia oikeuksia, teknologisia oikeuksia, artistioikeuksia, dataan liittyviä oikeuksia, teollisia oikeuksia ja sopimusperusteisia oikeuksia. Aineettomien oikeuksien arvonmäärityksiä tarvitaan esimerkiksi konsernien sisäisissä transaktioissa, kauppahinnan allokaatiossa (IFRS 3) ja yrityskaupoissa.

Riippumaton
kumppani ajaa aina
yrityksesi etujasi.

Blogi

Tuorein kirjoitus

Capton Partners Oy:n palvelut ja tiimi laajenevat:

Esittelemme uutena palvelualueena veropalvelut ja veropalveluiden vetäjänä 1.1.2024 aloittavan Lauri Vuoriston Olemme iloisia ilmoittaessamme merkittävästä palveluidemme laajennuksesta uusien veropalveluiden myötä, jotka vastaavat asiakkaidemme jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Samalla esittelemme uusimman tiimilisäyksemme, Lauri Vuoriston, joka on vastaa 1.1.2024 alkaen Capton Partnersin veropalveluista tittelillä Senior Manager, Head of tax services. Lauri tuo tiimiimme vankkaa kokemusta, hänellä on yli … Lue lisää