Blogi

Capton Partnersin tiimi vahvistuu

Tiedote 6.11.2023: Capton Partnersin tiimi vahvistui uudella jäsenellä, kun Alisa Kuusisto aloitti työskentelyn Analyytikkona Capton Partners Oy:ssä.

Alisa Kuusisto on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hän on suorittanut pro gradu -tutkielmansa aiheesta ”Ohjausjärjestelmien integraatio startup-yritykseen yritysoston jälkeen”. Tämä antaa hänelle syvällistä ymmärrystä yrityskauppojen monimutkaisista prosesseista ja niiden jälkeisistä integraatioista.
Lisäksi hän opiskelee johtamisen ja tietotekniikan DI-tutkintoa Tampereen yliopistossa.
Ennen liittymistään Capton Partnersiin Alisa on työskennellyt Valmetilla, jossa hän on ollut mukana monissa eri projekteissa, ja päässyt osallistumaan muun muassa strategian kehitykseen. Lisäksi hän on toiminut Audit Trainee positiossa big four yhtiössä.

Alisan ammatillinen osaaminen ja kokemus tekevät hänestä arvokkaan lisän tiimillemme ja vahvistavat kykyämme tarjota laadukkaita konsultointipalveluita asiakkaillemme.
Vapaa-ajallaan Alisa on intohimoinen golf- ja tennispelaaja ja hän nauttii myös kirjojen lukemisesta.

Toivotamme Alisan lämpimästi tervetulleeksi Capton Partners -perheeseen ja odotamme innolla yhteistä matkaamme kohti menestystä.